Support op itSuitsFashion en Microsoft Dynamics NAV

Als partner van Microsoft Dynamics NAV, bieden wij u een breed scala van diensten aan om u te helpen de waarde van uw investering te maximaliseren en te helpen met de snelle transformatie van uw organisatie, door middel van advisering, implementatie en training. We hebben een gedreven team van zeer ervaren Microsoft Dynamics NAV technische en functionele consultants voor u klaar staan om u ondersteuning te bieden.

Om de relevante ondersteuningsinformatie voor u te bekijken kan u kiezen voor “klant support” of “reseller support” (Engels).

Klantsupport

Ga naar klantsupport.

Reseller support

Ga naar reseller support. (Engels)

Product Roadmap

itSuitsFashion volgt de Statement of Direction for Microsoft Dynamics NAV, dat garanderen wij u. Microsoft lanceert nieuwe versies van het kern product en wij zullen onze itSuitsFashion oplossing steeds in lijn hiermee upgraden, hierdoor kunnen onze klanten en reselling partners profiteren van de nieuwste technologie en functionaliteiten met het gebruik van itSuitsFashion. Wijzigingen in de software worden vrijgegeven als “Hot Fixes” of volledige versie releases, informatie over deze releases aan onze klanten en de reselling partner community wordt gecommuniceerd via e-mail.

This post is also available in: Danish