Onze strategische partners

Microsoft

Microsoft

itSuitsFashion is ontwikkeld als uitbreiding op Microsoft Dynamics NAV: het meest verkochte Microsoft Dynamics product met meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd. itSuitsFashion is Certified for Dynamics: de garantie van een kwaliteitsoplossing, aanbevolen door gebruikers.

Sana Commerce

Sana

Sana levert volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV die producenten, groothandelaars en retailers helpen bij hun online groei. Het ERP systeem verzorgt de berekeningen in de webshop dankzij de naadloze integratie.

LEES MEER »

LogoLSiSFEN2

LS Retail

LS Nav van LS Retail is ontwikkeld als uitbreiding op Microsoft Dynamics NAV, net als itSuitsFashion, maar dan specifiek voor de retail. Het verhoogt de efficiëntie en verbetert het inzicht in de prestaties van zowel het hoofdkantoor als de verkooppunten.

LEES MEER »

Apptitude

Apptitude

Apps4Fashion van Apptitude is een moderne oplossing die de gebruiksmogelijkheden van iPad en iPhone integreert met itSuitsFashion. De laatste informatie over de collectie en voorraad is letterlijk binnen handbereik voor gebruikers. Orderprocessen versnellen en er is sprake van een efficiëntere verkoop.

Delogue

Delogue

Delogue is een gebruiksvriendelijk online productontwikkelingsplatform dat designers, inkopers en leveranciers overzicht en structuur, en daarmee een efficiënt werkproces, biedt. De PDM tool ondersteunt het initiële designproces. Een perfecte aanvulling op itSuitsFashion.

Sumatra

Sumatra

Sumatra is een Business Intelligence oplossing die door bedrijven gebruikt wordt om de informatievoorziening te optimaliseren. Sumatra is standaard voorzien van vele dashboards en KPI’s beschikbaar op PC, tablet en smartphone. De data is direct afkomstig uit de NAV database.

ICS Vertex

ICS vertex

ICS Vertex is dé leverancier van PickIT, een magazijn scanning oplossing en perfecte aanvulling op itSuitsFashion. Ontvangst- en uitleverprocessen kunnen dankzij de order picking tool veel eenvoudiger en efficiënter verlopen, de voorraadinformatie is actueel en het magazijn wordt inzichtelijk.

This post is also available in: Dutch English Danish