ItSuitsFashion totaaloplossingen

In samenwerking met:

partner oplossingenItSuitsFashion monitorRetailmobile salesMagazijnscanninge-commercedocument managementmanagement info

Over ons

itSuitsFashion is een fashion wholesale oplossing van TCOG. Als GOLD ERP partner van Microsoft, begeleiden wij bedrijven die actief zijn in de retail en groothandelssector bij de automatisering van al hun bedrijfsprocessen. Met kennis van zaken en een no-nonsense aanpak is TCOG in staat de juiste analyse te maken en de meest geschikte oplossing aan te bevelen. Goede communicatie met de klant staat hierbij centraal.

Feiten en cijfers over TCOG:

  • 3 locaties
  • 60 medewerkers
  • 25 partners wereldwijd
  • Ervaren en gecertificeerde medewerkers
  • Totaalleverancier. Van ERP, retail en BI tot e-commerce. En alles uit slechts één database.

Er wordt vanuit TCOG voortdurend gewerkt aan de verdere optimalisatie van itSuitsFashion. Onlangs introduceerden we op basis van klantwensen bijvoorbeeld de nieuwe add-on Dozenlogistiek, waarmee een grote efficiëntieslag kan worden gerealiseerd in het logistieke proces van fashion groothandels. Een nieuwe functionaliteit of een nieuwe koppeling kan relatief snel tot stand worden gebracht omdat we flexibel zijn op het gebied van productontwikkeling. Daarnaast werkt TCOG samen met een partnernetwerk van experts om van itSuitsFashion een fashion totaaloplossing te maken. Bovenaan deze pagina vindt u de mogelijkheden om uw wholesale oplossing uit te breiden naar een totaaloplossing die past bij uw fashionbedrijf. Wij hebben oplossingen voor:

Voor meer informatie over TCOG als organisatie, de oplossing itSuitsFashion en onze dienstverlening kan u gerust contact met ons opnemen.

This post is also available in: Dutch English Danish