Wist u dat u facturen batchgewijs per e-mail kunt versturen met itSuitsFashion add-on E-invoicing?

Er worden per jaar circa 150 miljard facturen verstuurd. Vanuit milieutechnisch oogpunt is dit een flink aantal, maar ‘papier’ factureren is ook een kostbare en foutgevoelige aangelegenheid. De kosten blijven namelijk niet beperkt tot een A4-tje, een envelop en een postzegel.

Een decennium lang hebben verzenders en ontvangers van grote factuurvolumes – denk aan telecombedrijven – de markt voor elektronisch factureren vormgegeven. Een groot gedeelte van de grote bedrijven heeft e-invoicing omarmd en een beperkt, maar sterk groeiend aantal MKB’ers verzendt en ontvangt elektronische facturen. The next step: e-invoicing voor de massa.

Tijd en kosten besparen

Uit een onderzoek naar de voordelen van e-invoicing, uitgevoerd door Ardent Partners, blijkt dat de best-in-class, de organisaties met de laagste kosten voor het verwerken van facturen, op een hoger niveau presteren dan vergelijkbare bedrijven. De kosten per factuur bedragen 1,93 euro. Dat is 7 keer lager dan bij de rest.

De voordelen zijn enorm als we kijken naar de verwerkingskosten. Vooral wanneer het om tien- of honderdduizend facturen gaat die door de crediteurenafdeling worden verwerkt. Voor het overgrote deel van de markt is de mogelijkheid tot kostenreductie bijzonder groot, geven de best-in-class-bedrijven aan. Zij hebben slechts 3,3 dagen nodig om een factuur te verwerken.

E-invoicing in de praktijk voor itSuitsFashion gebruikers

NAV 2015 beschikt over standaard functionaliteit voor digitale factuurverwerking. Aangevuld met onze itSuitsFashion add-on E-invoicing beschikt u over een complete oplossing voor beheer en verzending van digitale facturen.

itSuitsFashion add-on E-invoicing biedt de volgende toegevoegde waarde:

  • Facturen batchgewijs per e-mail versturen, in plaats van alleen per factuur.
  • Zelf vastleggen wie er worden opgenomen in de ‘aan’, CC en BCC. Facturen worden in NAV 2015 standaard verstuurd naar het mailadres dat is vastgelegd bij de klant.
  • De e-mailtemplate flexibel opmaken, waarbij de betreffende factuur wordt bijgevoegd.

Bron: Emerce

This post is also available in: Dutch

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie