Webinars itSuitsFashion 2015

Webinars: meld u aan en maak kennis met itSuitsFashion op NAV 2015

Eerder meldden we het al: itSuitsFashion is beschikbaar op de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV: versie 2015. Op donderdag 21 en donderdag 28 mei organiseert Total Concept Group, ontwikkelaar en leverancier van itSuitsFashion, een tweetal webinars waarin u kennis kunt maken met itSuitsFashion 2015.

Voor wie?
De webinars zijn geschikt voor iedereen die in een korte sessie, vanachter zijn PC of laptop, geïnformeerd wil worden over itSuitsFashion op NAV 2015.

Wanneer?
De webinars vinden plaats op donderdag 21 en donderdag 28 mei van 15.00 tot 15.45 uur.

Wat wordt er behandeld?
Tijdens de webinars op 21 en 28 mei wordt onder meer het rolgebaseerd werken behandeld: één van de belangrijke onderdelen van de nieuwe gebruikersinterface. Het nieuwe zoeken, sorteren in een overzicht en het weergeven van diagrammen in de Role Tailored Client (RTC) komt aan bod. U ontdekt hoe u optimaal gebruik kunt maken van itSuitsFashion op Microsoft Dynamics NAV 2015.

Wilt u deelnemen aan één van de webinars? Stuur een e-mail met de gewenste deelnamedatum naar marketing@itsuitsfashion.nl. U ontvangt op hetzelfde mailadres een bevestiging. Een kwartier voor aanvang van het webinar krijgt u van ons een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot het webinar.

This post is also available in: Dutch

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie