Verweij Fashion

Verweij Fashion automatiseert met itSuitsFashion

Verweij Fashion, één van de meest toonaangevende brandowners en private labelers in herenconfectie, gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met itSuitsFashion.

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner van Total Concept Group: “Verweij Fashion heeft kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dat is één van de belangrijkste redenen dat zij hebben gekozen om te automatiseren met itSuitsFashion.”

“Verweij Fashion is bij Total Concept Group verzekerd van optimale ondersteuning van zijn bedrijfssoftware, van mensen met zeer gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kan Verweij zich volledig richten op een optimaal beheer en groei van hun organisatie.”

Over Verweij Fashion

Verweij Fashion uit Amsterdam is opgericht in 1955 en is één van de meest toonaangevende leveranciers in herenkleding in West-Europa. Het voert de kwaliteitslabels Baileys, Giordano, Today’s Man en Thomas Maine. De collecties omvatten shirts, poloshirts, T-shirts, cardigans en pullovers in het midden en hoog segment. De merken van Verweij Fashion worden gedistribueerd bij meer dan 1.000 multi-brand winkels.

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie