Van Gils Fashion

Van Gils Fashion klaar voor de toekomst met ERP software itSuitsFashion

Van Gils Fashion BV, voorheen bekend onder de naam Waalwear Men, heeft zijn business processen draaien op de software oplossing itSuitsFashion. Het project is binnen het gestelde budget en tijdslijn gerealiseerd.

De grote voordelen die Van Gils Fashion hiermee ervaart zijn o.a. de flexibele inzet van mensen, verhoogde betrouwbaarheid van de logistiek en een vlotte doorstroom van informatie door de gehele organisatie, in zowel de groothandels- als de retail activiteiten.

Frank Biegstraaten, IT Manager Van Gils Fashion: “Ik ben uitermate tevreden over onze livegang met itSuitsFashion. Dat informatie over onze voorraden en financiën nu geïntegreerd is, is een enorm voordeel. Gegevens hoeven slechts eenmalig ingevoerd te worden en de informatie kan door de juiste mensen worden bekeken en aangepast. Dit scheelt enorm veel werk en de kans op fouten is aanzienlijk verminderd.”

Koppeling met logistieke dienstverlener

Biegstraaten vervolgt: “Door de koppeling met logistiek dienstverlener FashionWheels, is ook het logistieke proces volledig geïntegreerd in de automatisering van Van Gils Fashion. Hierdoor verloopt de logistiek soepeler en is de betrouwbaarheid in grote mate toegenomen.”

“Het succes van dit project is te danken aan de enorme inzet en deskundigheid van het projectteam, bestaande uit key-users bij Van Gils Fashion en experts van Total Concept Group. Het is een goed lopend partnership, waardoor we het project binnen de tijdslijn en budget hebben kunnen realiseren.”

Branche-specifieke functionaliteit

Heleen van Offenbeek, Director Microsoft Business Solutions: “Microsoft is met haar oplossingen en haar partner netwerk bij uitstek de leverancier die verticale markten, zoals fashion, tot in de puntjes kan bedienen.”

“De IT omgeving van Van Gils bestaat geheel uit Microsoft Dynamics NAV aangevuld met branche-specifieke functionaliteit. De groothandelsactiviteiten worden ondersteund door itSuitsFashion van onze partner Total Concept Group en hieraan gekoppeld worden de retail-activiteiten ondersteund door Retaillium van onze partner ACA.”

“Hierdoor zijn de groothandels- en retailprocessen van Van Gils Fashion volledig geïntegreerd én kunnen zij mensen flexibel inzetten in hun twee bedrijfstakken. Met de keuze voor Microsoft Dynamics NAV en de partneroplossingen itSuitsFashion en Retaillium heeft Van Gils Fashion een uitstekend passende oplossing, die een solide basis biedt om optimaal te presteren.”

Over Van Gils Fashion

Van Gils Fashion BV , voorheen Waalwear Men BV, is het fashion thuis van het mannenmodemerk VAN GILS. VAN GILS is opgericht in 1948 en staat bekend om haar geheel eigentijdse en eigenwijze tailored products. Naast Van Gils, levert VAN GILS Fashion ook VAN KOLLEM en PETER VAN HOLLAND. Van Gils Fashion is onderdeel van LOGO International, waar ook WE Fashion, O’Neill, Waalwear Kids en Setpoint deel van uitmaken.

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie