NP Fashion

Nikkie Plessen’s NP Fashion optimaliseert bedrijfsprocessen met Apps4Fashion en itSuitsFashion ERP

NP Fashion, het in 2012 opgerichte label van TV personality Nikkie Plessen, gaat haar bedrijfsprocessen verder optimaliseren en professionaliseren. Alle bedrijfsinformatie- en -processen worden met elkaar verbonden in ERP oplossing itSuitsFashion.
Daarnaast zet NP Fashion een extra tool in voor professionalisering van haar salesprocessen: Apps4Fashion, de lookbook en salestool op iPad en iPhone.

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner bij Total Concept Group: “Ook voor jonge ondernemingen is het enorm belangrijk om een goede ICT basis te leggen. Het helpt je sneller en efficiënter te werken, geeft je snel en duidelijk inzicht in je resultaten en laat je zien waar je bij moet sturen. Het geeft je een duidelijke voorsprong op de concurrentie.”

“Fashionondernemers zien vaak direct de waarde van de krachtige en innovatieve software oplossingen. De garantie van rijke functionaliteit en korte implementaties zijn voor vele fashionbedrijven een belangrijke factor om itSuitsFashion ERP en sales order tool Apps4Fashion te kiezen. Daarnaast zijn de vele referenties van bestaande klanten in de fashion industrie vaak doorslaggevend. We zijn er trots op dat we het bedrijf van Nikkie Plessen mogen rekenen tot ons omvangrijke en snelgroeiende klantportfolio.”

Over NP Fashion

Het label NIKKIE is opgericht in 2012 en is, dankzij een zeer succesvolle start, nog geen jaar later al verkrijgbaar in meer dan tweehonderd Nederlandse winkels. Het merk put haar kracht uit haar prachtige, betaalbare en kwalitatief hoogstaande producten en richt zich op modebewuste, (jong)volwassen vrouw die voor de net iets meer sexy, stoere en/of vrouwelijke look kiest.

Over Apps4Fashion

Apps4Fashion is een moderne oplossing die de geweldige gebruikersmogelijkheden van de iPad of iPhone integreert met ieder gewenst ERP systeem, zodat de laatste informatie over de collectie en voorraad letterlijk binnen handbereik van de gebruiker is. Apps4Fashion is speciaal ontworpen voor modelabels en groothandels. De app biedt agenten, verkopers en winkeliers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief afbeeldingen, klant specifieke prijzen, voorraden en productdetails. Doordat alle artikelen tot in het kleinste detail te bekijken zijn, is het voor verkopers en vertegenwoordigers niet langer nodig om rond te sjouwen met monstercollecties.

Over itSuitsFashion

itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en geeft zo mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en efficiëntie wordt verhoogd. itSuitsFashion is een voor fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie