PDM

itSuitsFashion add-on PDM versus Delogue: welk PDM systeem past het beste bij u?

Veel merkeigenaren en fashion groothandels maken voor het administreren van de productontwikkeling gebruik van Microsoft Excel of een PDM – volledig Product Data Management – tool. Total Concept Group, ontwikkelaar en leverancier van itSuitsFashion, biedt hiervoor een tweetal mogelijkheden als aanvulling op itSuitsFashion ERP. In dit artikel bieden wij u meer informatie over de verschillen en overeenkomsten tussen itSuitsFashion module PDM en Delogue.

itSuitsFashion module PDM

De PDM module biedt de mogelijkheid om stuklijsten, maatspecificaties en wasvoorschriften te registreren in itSuitsFashion ERP. De add-on ondersteunt bovendien het berekenen en inkopen van grondstoffen ten behoeve van de productie. Daarnaast stelt de PDM module u in staat om de voorraden van de grondstoffen bij verschillende producenten te administreren. U kunt het verbruik van de grondstoffen, op basis van de ontvangen aantallen en in combinatie met de stuklijstgegevens, automatisch af laten boeken van de voorraad. De add-on voor itSuitsFashion is geschikt voor fashion groothandels die aan CTM – voluit Cut Make en Trim – productie doen én voor groothandels die het product in de vorm een technical instruction sheet vanuit Microsoft Dynamics NAV toe willen voegen aan de inkooporder. De technical instruction sheet kan voor u op maat worden ontwikkeld, op basis van uw specifieke eisen en wensen.

Delogue

Omdat Delogue een online PDM tool en leveranciersportal in één is, kunnen communicatie, processen en data met leveranciers worden gedeeld. U kunt alle relevante informatie over het gereed product vastleggen in dit intuïtieve systeem. De communicatie met betrekking tot de productontwikkeling vindt centraal plaats binnen de applicatie, waardoor de communicatie zichtbaar is voor alle medewerkers van uw organisatie. In Delogue kunt u, evenals in itSuitsFashion (PDM), stuklijsten, maatspecificaties en diverse additionele productgegevens registreren. Delogue biedt bovendien mogelijkheden voor monitoring in de ontwikkelfase en tracking voor het halen van deadlines. Dankzij een standaardkoppeling tussen itSuitsFashion en Delogue hoeven gegevens niet dubbel te worden ingevoerd. PDM tool Delogue is geschikt voor fashion groothandels die behoefte hebben aan inzicht in en controle over de productontwikkeling, waarbij heldere communicatie met de leveranciers centraal staat.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften is het ook mogelijk om van beide PDM systemen gecombineerd gebruik te maken.

Samenvatting

itSuitsFashion PDM past het beste bij u: indien u in uw PDM tool de benodigde grondstoffen wilt berekenen en u behoefte heeft aan inzicht in de inventaris en het transport van grondstoffen.

Delogue past het beste bij u: indien u het volledige productieproces wilt monitoren en u data en communicatie wilt kunnen opslaan en delen met uw team en leveranciers.

PDM

» Klik op de afbeelding om deze te vergroten

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie