DPDB

duPon & deBruin stroomlijnt processen met ERP oplossing voor private labelers

Private label bedrijf DPDB (ook bekend als duPon & deBruin) gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met de op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossing itSuitsFashion Private Label. Hiermee heeft DPDB een oplossing geselecteerd die voorziet in de specifieke behoeften van private label bedrijven. Deze behoeften zijn beduidend anders dan bij fashionmerken en -groothandels. Bij private label bedrijven is de business gebaseerd op de modelbestanden en contracten met de klant. Verkoop- en inkooporders worden op basis van deze contracten gemaakt, waarna productie en uitlevering plaatsvindt. DPDB heeft tijdens het selectietraject gekeken naar zowel het product als de partner. Daarbij werd nadrukkelijk gezocht naar realistische verwachtingen op het gebied van functionaliteit, projectomvang en doorlooptijd. In een ‘Conference Room Pilot’, waarin de bedrijfsprocessen stap voor stap zijn doorgenomen, werd duidelijk wat de mogelijkheden en de aandachtspunten zijn met ERP oplossing itSuitsFashion Private Label en leverancier it suits IT (in oktober 2014 overgenomen door Total Concept Group), waarna DPDB in volle overtuiging zijn keuze heeft gemaakt.

Over DPDB

Voor de styling en productie van modecollecties voor dames is DPDB (duPon & deBruin) al jarenlang een vertrouwde partner bij uitstek. Sinds 1986 weten vele Europese grootwinkelbedrijven en warenhuizen DPDB te vinden voor het ontwikkelen en fabriceren van hun private label collecties. Zowel voor korte als lange termijn-producties. DPDB rekent steeds meer bekende merken tot zijn klantenkring, waaronder ook men’s & kids fashion brands. Bij DPDB weet men dat de productie ondergebracht wordt bij een financieel gezonde onderneming die bekend staat om zijn enorme vakkennis en ervaring.

Over itSuitsFashion Private Label

itSuitsFashion Private Label is een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP oplossing die geoptimaliseerd is voor Private Label bedrijven in fashion. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en biedt mensen de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en efficiëntie wordt verhoogd. Het is bij uitstek een voor private label fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren.

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie