Bruun & Stengade

Bruun & Stengade versnelt verkoopprocessen met itSuitsFashion en Apps4Fashion

Toen het kledingmerk Bruun & Stengade in 2004 werd opgericht, was de strategische missie om internationaal Deense kwaliteitskleding te leveren tegen concurrerende prijzen. Vandaag de dag worden de producten verkocht in meer dan 300 winkels en internationale warenhuizen in zes verschillende landen.

Carsten Søndergaard, mede-eigenaar van Bruun & Stengade: “Vanwege onze groei en onze versterkte focus op het optimaliseren van onze interne processen zochten wij naar de beste IT oplossing om onze wensen en eisen af te dekken. De keuze viel op Microsoft Dynamics NAV met de internationale oplossing voor de fashionbranche itSuitsFashion.”

“Ik heb echt het gevoel dat we de juiste oplossing en de juiste partner gevonden hebben. We gaan beginnen met het automatiseren van onze orderintake, zowel voorverkoop als verkopen uit voorraad, met het gebruik van de iPad/iPhone oplossing Apps4Fashion.”

“Onze sales mensen en agenten schrijven orders nu direct op hun iPad of iPhone. Ze kunnen direct de voorraad inzien, de handtekening voor de bestelling kan via het touchscreen van iPad en iPhone op de order gezet worden en de orderbevestiging gaat -inclusief productfoto’s- per e-mail naar de klant. De gegevens worden bovendien gelijk geregistreerd in ons ERP-systeem. Het is een briljante oplossing, absoluut van wereldklasse.”

Over Bruun & Stengade

Met het hoofdkantoor in het hart van Kopenhagen en inspiratie van over de hele wereld, is het fundament van Bruun & Stengade gelegd. Bruun & Stengade is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste wil zijn in zijn vakgebied. Het Deense kledingmerk heeft een lange termijn strategie en er wordt hard aan gewerkt om deze in nauwe samenwerking met leveranciers na te streven. De Bruun & Stengade filosofie is dat niets de fabriek verlaat voordat men voor 100% tevreden is over het resultaat. Het sluit aan op de ambitie om een product te leveren dat de verwachtingen van de klant overtreft. Vandaag de dag verkoopt Bruun & Stengade aan internationale warenhuizen en meer dan 300 winkels in zes verschillende landen en ondervindt het bedrijf een explosieve groei.

This post is also available in: Dutch English Danish

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie