Bedankt voor uw bericht

Bedankt uw bericht aan ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een adviesgesprek.
U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030 – 687 47 39.

Bekijk ook onze andere diensten:

i

tSuitsFashion is een fashion wholesale oplossing van The Concept Group. Als GOLD ERP partner van Microsoft, met hoofdkantoor in Turnhout, begeleiden wij bedrijven die actief zijn in de retail en groothandelssector bij de automatisering van al hun bedrijfsprocessen. Met kennis van zaken en een no-nonsense aanpak is The Concept Group in staat de juiste analyse te maken en de meest geschikte oplossing aan te bevelen. Goede communicatie met de klant staat hierbij centraal.

Feiten en cijfers over The Concept Group:

  • 3 locaties
  • 60 medewerkers
  • 25 partners wereldwijd
  • Ervaren en gecertificeerde medewerkers
  • Totaalleverancier. Van ERP, retail en BI tot e-commerce. En alles uit slechts één database.

Er wordt vanuit The Concept Group voortdurend gewerkt aan de verdere optimalisatie van itSuitsFashion. Onlangs introduceerden we op basis van klantwensen bijvoorbeeld de nieuwe add-on Dozenlogistiek, waarmee een grote efficiëntieslag kan worden gerealiseerd in het logistieke proces van fashion groothandels. Een nieuwe functionaliteit of een nieuwe koppeling kan relatief snel tot stand worden gebracht omdat we flexibel zijn op het gebied van productontwikkeling. Daarnaast werkt The Concept Group samen met een partnernetwerk van experts om van itSuitsFashion een fashion totaaloplossing te maken. Bovenaan deze pagina vindt u de mogelijkheden om uw wholesale oplossing uit te breiden naar een totaaloplossing die past bij uw fashionbedrijf. Wij hebben oplossingen voor:

Voor meer informatie over The Concept Group als organisatie, de oplossing itSuitsFashion en onze dienstverlening kan u gerust contact met ons opnemen.

This post is also available in: Dutch English Danish