Maak van itSuitsFashion ERP een fashion totaaloplossing

Om van itSuitsFashion ERP een fashion totaaloplossing te maken werkt Total Concept Group, ontwikkelaar en leverancier van itSuitsFashion, samen met een partnernetwerk van experts. Diverse mogelijkheden (add-ons) worden u aangeboden om uw wholesale oplossing uit te breiden tot een totaaloplossing die bij uw fashionbedrijf past. Wij hebben oplossingen voor:

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

Delogue: add-on voor design en productie

Designers en inkopers werken in Delogue, PDM en leveranciersportaal in één, online samen met leveranciers, hierdoor verloopt het productieproces zo efficiënt mogelijk. Het geeft meer overzicht en structuur voor designers, inkopers en leveranciers, het bevordert hun onderlinge communicatie en zorgt voor een verbeterde workflow en verhoogde efficiëntie. Meer informatie over Delogue »

Document management

Binnen organisaties is de verwerking en archivering van binnengekomen post, interne documenten en facturen een arbeidsintensief proces. Deze processen kunt u aanzienlijk vereenvoudigen met een slimme document management oplossing. Meer informatie over onze document management oplossing »

Apps4Fashion: add-on voor mobile sales

Apps4Fashion is een mobile sales oplossing die de geweldige gebruiksmogelijkheden van de iPad integreert met uw ERP systeem, actuele informatie over de collectie en voorraad ligt zo letterlijk binnen handbereik van de gebruiker. De mobile sales app, specifiek ontwikkeld voor fashion merken en groothandels, biedt agenten, verkopers en winkeliers meteen toegang tot de volledige catalogus, inclusief foto’s, productdetails, klantspecifieke prijzen en voorraadinformatie. Meer informatie over Apps4Fashion »

Sumatra: add-on voor managementinformatie

De informatievoorziening binnen uw fashionbedrijf optimaliseren doet u met Sumatra. De Business Intelligence tool is standaard voorzien van diverse dashboards en KPI’s die beschikbaar zijn op PC, tablet en smartphone. De data is afkomstig uit de Microsoft Dynamics NAV database, waardoor de oplossing vlot kan worden ingericht en in gebruik kan worden genomen. Meer informatie over Sumatra »

LS Nav: add-on voor retail

LS Nav is een geïntegreerde totaaloplossing voor de retail: POS-terminals, backoffice en hoofdkantoor maken allemaal gebruik van éénzelfde applicatie. Afzonderlijke transacties van de POS-terminals kunnen dan ook gevolgd worden tot aan het grootboek, met maximale controle over uw activiteiten én het resultaat. LS Nav is gebouwd op Microsoft Dynamics NAV, dit betekent dat ook andere onderdelen van de NAV-applicatie toegankelijk zijn voor de gebruikers. Meer informatie over LS Nav »

Sana Commerce: add-on voor B2B e-commerce

Een deel van Sana Commerce wordt geïnstalleerd in Microsoft Dynamics NAV dankzij slimme integratie. Als gevolg daarvan verzorgt uw Microsoft Dynamics NAV omgeving de berekeningen van de online winkelwagen, realtime. Uw klanten zien klantspecifieke prijzen, uw magazijnvoorraad wordt realtime weergegeven en kortingsregels worden automatisch berekend in uw webshop. Bovendien worden bestellingen meteen verwerkt. Meer informatie over Sana Commerce »

PickIT: add-on voor magazijnscanning

Tijdrovende en foutgevoelige processen zijn: picklijsten afdrukken, handmatig verwerken en controleren én ontvangsten van leveranciers handmatig checken. Met PickIT, een slimme oplossing voor magazijnscanning, helpt u uw ontvangst- en uitleverprocessen efficiënter te laten verlopen. PickIT zorgt voor actuele voorraadinformatie en maakt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages. Meer informatie over PickIT » Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie kunt u steeds contact met ons opnemen.

This post is also available in: Dutch English Danish